Diskuse

Čas napnout plachtu své víry

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a43r58a 23R75a97n73k

6. 2. 2015 0:50

Proc cely tyden trpet? Ja ziju kazdy den a vecer nesedim doma, divadlo, kino, tancovani a nebo jen sedet a poslouchat koncert nebo operu.

0 0
možnosti

Z mé osobní zkušenosti to tak spoustu lidí má - většinu života nešťastných a celý život si stěžují, někdy i já někdy podléhám svým slabostem a zapomínám pracovat na sobě samém. :-) Pokud to máte, tak jak říkáte - je to super a ode mě velká gratulace. R^R^R^

0 0
možnosti

Politická reprezentace by měla vést občany k tomu, aby nespoléhali na stát, aby se dokázali o sebe postarat, aby se snažili o svoje lepší. Neděje se tak!!!

Když jsem se snažil osamostatnit, studoval jsem různé obory své činnosti, abych byl konkurenceschopný. Zbytečně. Stát tuto práci není ochoten ohodnotit, omezuje nás v aktivitě. Veškeré aktivity šly v niveč! A tak je to nejen ve zdravotnictví, ale na to si stěžují občané ve všech profesích. Proč? Protože zde chybí skutečně pravicoví politici. ODS a TOP 09 sloužící zbohatlíkům mají hodně daleko ke skutečné pravici!

:-)

1 0
možnosti

R^Máte bezesporu pravdu. Vtip j v tom, že pravicový volič ví, že neví vše. Levicový ví, že ví všechno. Prvý se stále učí a zdokonaluje. Druhý už je vyspěle vzdělaný. Ví totiž, že si musí vaše peníze rovně a rovněji podělit. Sociální stát je krásný název, ale hloupý pán.

0 0
možnosti